Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/brainfit.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/brainfit.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Om BrainFit | Brainfit
TAK fordi du kigger forbi

Velkommen til Brainfit

I hele mit voksne liv har mit hjerte brændt for sundhed og jeg har i mere end 20 år arbejdet som fuldtids alternativ behandler. Jeg er uddannet akupunktør, stresscoach, NLP & hypnoterapeut samt har stort kendskab til kost & kosttilskud. Det har været en stor glæde at hjælpe tusindvis af klienter til en højere livskvalitet og i mange tilfælde til et liv uden giftig medicin.

På en konference stødte jeg ind i de tyske brainLight terapistole og det blev ”kærlighed” ved første blik. Her var noget fantastisk, som danskerne kunne få stor glæde af på utallige områder såvel ved restitution, forebyggelse af sygdom, indlæring og ved forandring i livet. Dette er fremtiden.

Brainfit konceptet handler om MENTAL sundhed – intelligent velvære

Vore veluddannede Brainfit-terapeuter vil sammen med dig finde de programmer, som passer bedst til dine ønsker og behov. Derfor vil jeg bede dig tage godt imod brainLight – slip kontrollen og lad dig forføre ind i et univers af selvforkælelse. God fornøjelse.

-

Birgithe Kruse